Tagok

TAGOK


VASTAG VIKI

2015 – 2018 | 2019 –  jelenleg is

A zenekar legfiatalabb tagja. Több, mint 10 éves gyakorlat egy huszonéves lányról sokat elmond. Kegyetlenül jól és technikásan püföli a dobokat. Szerénysége és szépsége jó hatással volt a defektes zenésztársakra.  Aki pedig érzékeny lágy dallamokat képzel a hölgy mögé, az még nem hallotta, amikor duplázóval játszik. 
VIKI@DEFEKTZENEKAR.HU

MARSI DIA

 2019 –  jelenleg is 

A zenekar legújabb tagja. Dia énektudása, tapasztalata és zenei kreatívitása nagyban segít abban, hogy idén felfrissüljünk. Diának a DEFEKT zenekar mellett önálló fellépései és vendégszereplései is vannak. 

DIA@DEFEKTZENEKAR.HU

Korcz ATI | KORCZI / KOALA

2015 – 

A zenekar énekposztját egy irodalmi szerző, dalszövegíró tölti be, aki a művészi képességeit számos területen bizonyította. A zenei világ sok pozíciójában megfordult már Attila.  Előző zenekarában dobolt… Verseket, esszéket és grafikákat is készít és igyekszik a Rocksuliban fejleszteni a hangját.

KOALA@DEFEKTZENEKAR.HU

Kiss Zoli | KissZ

2015 – 

A kiváló gitáros visszafogottan és szerényen csak hobbigitárosnak vallja magát. Mai példaképe Keith Richards. A szólók témáin kívül dalírásban is a zenekar segítségére van. Humora és segítőkészsége számos helyzetben billentette ki a csapatot a holtpontról. Finoman kezeli a szólóhangszerét és nem riad vissza attól sem, ha rögtönözni kell. Tapasztalatával mindenképp a zenekar szakmai vezetője.

KISSZ@DEFEKTZENEKAR.HU

Szabó VIKTOR | Vikthor Tailor

2015 – 

Az a basszusgitáros, aki nem ismer kegyelmet. Amit 450 Wattból ki lehet rángatni, ő kihozza. A környék beleremeg, amikor lefogja a hangokat. Kiváló zenei tudása és hallása mellett, zeneszerkesztésben is sokat segít a zenekarnak. A Samas zenekar is a soraiban tudhatja 2018 óta. Nem téveszt ritmust, pontos, szerény, egy ízig-vérig kemény rocker.

 

VIKTHOR@DEFEKTZENEKAR.HU

MENEDZSEREK

Kardos Péter

menedzser

2015 – 

Zenekar technikai támogatásának intézése. Szervezési munkák, koncertszervezés támogatása.

Korcz Attila

menedzser, koncertszervező, turnémenedzser

2015 – 

Dalszövegíróként kezdte 2004-ben, később kamerázott koncerteken, videókat vágott, dolgozott az ikonikus Aurora zenekarral és az ország ötödik legnagyobb zenei fesztiváljának webeseként. 

Menedzserként többek között a weblaphálózatot vezetett  2013-2015 között.

TECHNIKAI STÁB

Kiss Gergely – Geri

fényképész

2019 –

Egykori zenészből lesz a legjobb fényképész.

KORÁBBI TAGOK


Béres GÁBOR

2018 – 2019 

Gábor egy igazán tapasztalt, s mégis folyamatosan fejlődő dobos. Pontos, precíz és jelentősen munka és dobmániás. Igyekszik a dobot, mint alaphangszert dallamosan megszólaltatni, de semmiképpen sem a többi hangszert elnyomva. 

Jelenleg a Gépmadár hard rock/heavy metal zenekarban is ő koptatja a dobbőrt. Jelenleg is segít neki a dobtanulásban Nagy Dávid, a Depresszió zenekar dobosa. Kedvenc dobosai: Steve Gadd, Steve Smith, Jojo Mayer, és végül, de nem utolsósorban az örök nagy kedvenc, aki nemzetközileg is elismert híresség: Dörnyei Gábor.


Horvát ATTILA

2018 – 2019

A régi iskola képviselője, analóg DIY hívő, zenei mindenevő, örökös Tom Waits és Hrabal rajongó. Kedvenc gitárosai – Szabó Gábor, Robben Ford és John Scofield. A munka és család mellett zenét tanul, alkalmi formációkban játszik és újabban gitárokat is készít.

adam
Zádori ÁDÁM

2016 – 2018 

A zenekar ritmusszekciójának vezéralakja volt. Zenekari tapasztalata sokat segített a zenekar fejlesztésében. A dobok mögött is otthon érzi magát, így támogatni tudta Vikit a doboknál. Énekesi poszton is otthon érezte magát és igazi hangulatfelelős volt.


Kiss Gergely | GERI

2015 – 2016

Gergő a zenekar alapító gitárosa volt. Jó humorú, laza, jó hallású, intelligens zenész, aki a zenekar alapjainak lerakásában elengedhetetlen volt a szerepe. Zeneszerzőként is tevékenykedett és jelenleg is játszunk általa komponált dalt. A zenekarral továbbra is jó viszonyt ápol, szívünkben örök alapember.